DRAP ART AMB EL PROJECTE "REUTILITZA"


Gràcies Vicky per aquesta Nadala tant bonica. També gràcies a tu hem après moltissim, ets una "brilliant teacher".Moltes gràcies !!!!

Aquests són una part dels animals que vam fer per a la fira DRAP ART, els dies 18,19 i 20 de desembre. En vam fer un total de 50.
Estem totes molt contentes, la fira ens va anar de conya, però ens ho vam currar. Durant tres setmanes vam estar tancades al taller de la Viqui treballant molt: fent patrons, retallant roba, cosint i per últim farcint els animals. També ens emportàvem feina per fer a casa, un no parar !!!
Al final quan teniem tots els animals confeccionats i a punt de portar cap a la fira, ens se'n vam adonar de que ens van sobrar un munt de potes, cues... la veritat és que va ser una mica caos de la manera com treballàvem , però ens se'n vam sortir prou bé.
Des del meu blog voldria donar moltes gràcies a les meves companyes del projecte: La Vicky Robertson, la Núria Burrull i a la Núria Tellez. Totes quatre vam formar un bon equip de feina, ens ho vam passar molt bé, vam riure molt i el més important : ens fotiem uns dinars !!!.
Moltes gràcies noies, crec que aquest projecte serà el començament de nous projectes per al 2010.
També donar les gràcies a tots els amics i companys que van passar per la fira a veurens i d'aquesta manera ens van donat suport.
Que tingueu tots unes bones festes de Nadal !!!!!!.
< >